13 Aralık 2010 Pazartesi

Mini Mini Bir Kuş

                     Bu insan piskolojisi çok ilginç bi olay. Mesela ben yazı yazarken müzik dinlerim genelde..Dinlediğim şarkı böyle kop kop şeyler olursa çok pozitif şeyler yazıyorum , melonkoli olunca direk '' aşkııııımmm'' tarzı , bol dissstörşııın'lı şarkılarda ise maksimum şiddette atarlı şekilde oluşuyo yazılar..o yüzden favori list yapmaya karar verdim ve bol bol mutlu mesut bahtiyar şarkılar koydum..


          Şu anda içimde büyük bi burukluk var..Nedeni saçma olabilir ama beni çok derinden etkiledi..Face'te dolanırkene kenar çubuğunda Poker uygulamasını gördüm..Aklıma direk eski günlerim aklıma geldi..7/24 ya poker ya da batak oynuyorduk.. Aha dedim dostoyev eski günlerin hatrına bi estir bakalım..girdiğim gibi estirmeye başladım tabikii..güzel bi el var elimde param olmadıgı için korkuyorum elimdekinide kaybetmekten..ve çekildim..herkesin eli açıldığında kimsede bişey olmadıgı sırf benim cesaretimin eksik olması nedeniyle kaybettiğimi anladım..


                        Her zaman zor kararlar vermek zorunda kalabilir..Bu kararların gidişatını sahip olduğumuz cesaret şekillendirir.Hayatta her zaman cesur insanlar kazanır..ya da kaybeder..Korkaklar ne kazanıır ne de kaybedeer..ortada onlar..bu yuzden korkak adamla işim olmaz..Şöyle sokak yürürken bi etrafınıza bakının en popüler dükkanın sahibi konuşmayı bilmez , Taş gibi kızların yanında kekoların önde koşturanı yürür , bunun gibi biiirr sürü örnek verilebilir..bu arada bu olayada acaip canım sıkılırr he..! yav sayın Taş gibi kız yanındaki Davarda ne bulursun? bu soruyu sorduğum an olay bitmiştir..Uzun bir depresyon süresi benim için başlamıştır..ertesi gün sabah iştah yok , bişeyler yapasım yok , tuvalete gidicek bile halim yook şeklinde uyanırım..uyanırım ama yataktan çıkmam..bu olayda depresyonun demirbaşı olsa gerek..depresyonda olan herkes yatakta bi uzunca muhlet vakit geçirir..sonra düşünceleer fıldır fıldır dönmeye devam eder tabikii..'' Allahım ben çirkin bi kuuşun önde koşturanıyım benim hiç sevgilim olmıcaakk , Yalnız geldim yalnız gideceğim bu dünyadan , yok baabacım ben bu işi bırakıyorum yaşasın bekarlık , zaten sevgilin olsa nolcakki aman bi sürü dert '' şeklinde kendimi avutmaya çalışıyorum..bu olay her yalnız kaldığımda ve saçma çiftleri gördüğümde başıma gelir..bünyem alıştı artık o biçim yani..ve artık bende inandım ben var ya ben çirkinim yahu..! Gelde hadi şimdi cesaretli ol..! nerdeeee..karşı cinsle sohbet olayı bu süreçten sonra -799877 lere kadar ilerlemiştir..


         Umutsuz vaakaa olmayı bi kenara bırakıp düzelmem lazım artıık dediğim anda teli alırım ve en yakın arkadaşımı ararım..İşte bee Dostlar bu günler içindiir..! tabiki dostlar iyi günler içindir de..dostunuzun kıymetini iyi bilin ve emin olun gerçek dost sandığınız insanlar bi gun gelir öyle bişey yaparkiii hayattan soğursunuz..neyse dost kazığı olayına ilerki vakitlerde genişlemesine giricem..Elimizde filtre kahvelerle güzel bi sahil turundan sonra kötü olmak zaten imkansız..tabi bu tur sırasında yanımızdan geçen dişi köpek hakkında bile yaptığımız yorumlar göz yaşartıcı olabiliyo..'' olum lan şu İt'in bile sevgilisi var koklaşıyolar bendemi hayvan olsam? '' diye bi cümle işittiğiniz andaki tipinizi çok merak ediyorum..benim tipimi anlatıyım.: durdum havaya doğru baktım derin derriiin iki nefes aldım  , çok tok bi ses tonuyla '' ah kardeşim benim '' dedim ve hiç bişey olmamış gibi yoluma devam ettim..

    
                    Moralleri Full'lemiş olmanın verdiği mutlulukla etrafa da mutluluk dağıtmaya başladım..'' bugun hava ne güzel , anne hadi gel dolaşalım , mutiş bi film aldım hadi mısırları patlatıyımda oturup izleyelim '' moduna girmiş bulunmaktaydım..Bu modu seviyorum beni mutlu ediyo ,  çevremdekileri mutlu ediyo , alan mutlu veren mutlu hesabı herkes halinden hoşnut oluyo..Birini mutlu etmek beni ondan daha çok mutlu ediyo..bu olaylar cereyaan ederken bişeyin farkına varıyorum..Ben mini mini bir kuştum..gün geçtikte büyümeye devam eden , geçen gün uçmayı daha iyi öğrenen bir kuş..Dostoyev kanatlandı iyi geceler herkese ((:

2 yorum:

  1. tespitlerin çok sağlam yalnız, tutttum bu yazıyı:))

    YanıtlaSil
  2. saol pınar teşekkür ederim yorumun için (:

    YanıtlaSil